Heb je een klacht over de behandeling van Psycholoog Venlo?

Ik ben aangesloten bij het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP). Dat betekent dat ik werk volgens een aantal afspraken die gaan over vakmanschap, eerlijkheid, openheid en vertrouwen.

Een klacht? Vertel het me

Het kan zijn dat je, ondanks mijn zorgvuldigheid, een klacht hebt over mij of de behandeling. Je kunt dat altijd met me bespreken. Ik sta open voor jouw ervaring en zal altijd zoeken naar manieren om er samen met jou, er weer een positieve ervaring van te maken. En dan nog kan het zijn dat we er niet uitkomen. In dat geval kan je altijd bij het NIP terecht.

Zorgvuldige afhandeling via NIP

Het College van Toezicht van het NIP behandelt je klacht. Kijk op de website of neem contact op met Rosalinde Visser, zij is binnen het NIP verantwoordelijk voor beroepsethiek. Zij is telefonisch bereikbaar op dinsdag en donderdag tussen 10.00 en 13.00 uur op nummer (020) 410 6222. NIP registratienummer: 213881

Onduidelijk? Meer weten?

Wil je meer weten over het NIP, over de klachtenprocedure, of heb je een vraag over hoe ik je kan helpen? Bel of mail gerust even. Ik los het graag voor je op.